133821415_207278281078915_50254880500137

Heerlijk zakken in jou zelf en jou lichaam
Neem een kijkje in mijn aanbod...

 

Wie ben ik...

Zelf bewandelde ik een lang pad om te leren verstaan hoe een lichaam rust en ontspanning bereikt.  Via mindfullness, therapie, bioresonantie, regressie-therapie e.a. leerde ik de kunst van het onstpannen verfijnen. 

Aan mijn 18 jaar schoolde ik mij in de helingskunst van reiki. Een vorm van energetische heling om mensen te helpen in diepe ontspanning te komen. Na een parcours van 5 jaar behaalde ik hierin mijn master. 

 

Diepe ontspanning kan je bereiken via verschillende wegen, zowel energetisch, via psychologische begeleiding, maar vooral ook via lichamelijk werk. Daarom verdiepte ik me in een vorm lichaamswerk die helpt jou trauma uit je lichaam te halen; body -dearmoring. 

Hoe meer het lichaam terug in rust en ontspanning komt, hoe gemakkelijker het zich hersteld op meerdere niveau's. 

Neem hieronder een kijkje in mijn aanbod...

162459844_278860403807769_23124538095088

Energetische healing

Bij een energetische behandeling werken we met:

-Shamballah reiki M.D.H. 

-Soundhealing 

-Edelsteentherapie

Energetische healing werkt door op lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau. Het werkt ontspannend, pijn bestrijdend en genezend. Door blokkades in het energieveld te behandelen, krijgt het lichaam de ruimte om te herstellen. Je voelt je terug ontspannen tot diep in je lichaam...

Prijs: 1u30 voor 70 euro

133771111_125451632652806_53727993978747
Reiki-Restorative--400x335.png
 

Body deamoring

13482810_1334359039911406_37230857969539

Opleiding Shamballa reiki M.D.H.

Shamballa M.D.H. is een vorm van energetische heling waarbij via het lichaam en de handen energie doorgegeven wordt. Het is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Reiki betekent "Universele Levensenergie". De reiki methode leert je hoe je deze energie kunt doorgeven met je handen, aan jezelf en ook aan anderen. Iedereen kan reiki leren beoefenen en de voordelen ervaren. De Shamballa methode is een methode waar veel vrijheid in handen van de cursist wordt gelegd gezien we individueel elk onze eigen vorm van wijsheid dragen. 

In Shamballa M.D.H. bestaan er 3 initiaties:

Level 1: In dit level leren we een energiekanaal worden en heling geven aan onszelf en anderen

Level 2: Verdieping in het helen en verder uitdiepen van symbolen, technieken

Master Shamballa M.D.H. : Je leert hoe je een reiki master wordt. Hoe je anderen initieert en begeleid in het meesterschap

Voor verder info en prijzen contacteer mij via mail

Body De-Armouring is een diep werkende massage-techniek om diepgewortelde spanning en trauma uit het lichaam te verwijderen. 

HOE WERKT HET?

 

Als je lichaam, emoties, denken en handelen verhard noemen we dat 'armour' en vormt dit een harnas wat verbinding saboteert. Vastgeslagen trauma in het lichaam leidt tot verharding van het spier- en bindweefsel. (fascia) Dit heeft zowel op fysiek, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau een zeer diepe impact in ons leven. Herhalingen van diep traumatische pijnstukken en patronen blijken hierdoor zich vaak levenslang te herhalen. Via body-dearmoring gaan we werken op deze velden zodat het trauma en de spanning die hier wordt vastgehouden permanent het lichaam kan verlaten.

 Ook veranderen onze mentale en emotionele processen vrijwel onmiddellijk n.a.v. deze sessies. Dit simpelweg omdat de oorspronkelijke trauma ervaring en bijbehorende programmering op alle andere niveaus wordt opgeruimd. De gedachtenpatronen die hier onbewust uit voortkwamen zullen dus tevens verdwijnen. 

VOORDELEN?


-Meer verbinding met je lichaam en ook seksualiteit
- Een betere verbinding met je gevoelens
-Beter kunnen gedachtenpatronen doorbreken
-Beter bestand tegen druk en stress
-Een toename van energie

...

 

BEHANDELING

We beginnen de behandeling met een intake om duidelijkheid te krijgen rond jou innerlijke motivaties met daarna een keerste kennismaking met de behandeling.  Er wordt begonnen met een zachte massage, waarna ik samen met jou op zoek ga naar dieper liggend trauma op de fascia. (bindweefsel)  Deze zijn vindbaar als knobbels die manueel via druk worden losgemaakt. Tijdens de sessie wordt gevraagd naar jou aandacht en verbinding om dit proces in gang te zetten via diepe ademhaling en overgave. 

Prijs: De behandeling is tussen de 2 a 3u en kost in zijn geheel 150euro

 

8-Steps-To-Get-Started-With-Meditation-s